Epost: info@skelleftekok.se | Telefon: 0910-143 20

Köksplanering

Den perfekta hjälpen för dig som går i kökstankar

Boka tid för köksplanering

För att ditt kök ska bli så som ni önskar, snyggt och samtidigt praktiskt är det viktigt att lägga tid och kraft på att planera det. Vill du till exempel ha ett avlångt, rektangulärt eller ett L-format kök?

Ska vitvarorna placeras på traditionellt vis eller vill du ha en funktionsvägg med spis, ugn, ismaskin och kaffeautomat?
Det är här vår erfarenhet kommer in.

Förslag

Så snart som möjligt återkommer vi till dig med bilden av köket samt en offert. Du får ett fast pris och betalar enbart för det du väljer att köpa av oss. Vid behov kommer vi hem till dig för kontrollmätning av köket.

Köp

När vi kommit överens om förslaget upprättar vi ett köpeavtal och gör en tidsplan för leverans. Vi samordnar naturligtvis leveransen med förberedelsearbetet i köket. Välj det betalningsalternativ som passar dig bäst. Tala med oss för mer information om finansiering.

Leverans

Den dag vi bestämt för leverans är din inredning monterad och klar för uppsättning. Du får alltid exakt information om när din leverans kommer.

Uppsättning

Vi kan också hjälpa till att sätta upp ditt kök på plats, om du tycker att det känns tryggare än att göra det på egen hand. Vi har egna montörer och samarbetar med lokala hantverkare inom el och vvs allt för att underlätta för er.

Bokningsförfrågan

Ex. 2023-01-21

Kontakta oss

Skelleftekök
Finsliparvägen 13, 932 37 Ursviken
E-post: info@skelleftekok.se
Telefon: 0910-143 20

Öppettider

Mån-Tors
07.00-17.00
Fredagar
07.00-15.00
Övrig tid efter överenskommelse

Delbetala med Santander

Du ansöker enkelt här genom att fylla i alla uppgifter i ansökan och välja delbetalningsalternativ. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning.